Adrian Skog Østgård

Master i Informatikk fra Universitetet i Tromsø
Co-founder / IT Konsulent / Software Engineer i Oeto
Fullstack Utvikler

B

Om Meg

Hei! Mitt navn er Adrian Skog Østgård og ble født i Tromsø, påsken 1991. Våren 2015 fullførte jeg min mastergrad i Informatikk ved Universitetet i Tromsø. Sammen med min medgrunnlegger, Øystein Langseth, hoppet jeg rett fra universitetet og inn i gründerverdenen. Vi tilbrakte et par år med utvikling av våre egne applikasjoner gjennom vår bedrift, Oeto.

Gjennom Oeto har vi lansert applikasjonene Playcards og Libbo, og flere er under utvikling. Vi har også gjennomført noen samarbeidsprosjekter med lokale bedrifter i Tromsø. Sjekk gjerne ut  hovedsiden (https://oeto.io) for mer informasjon om våre produkter!

I mars 2018 flyttet jeg til Oslo og begynte i et helt nytt initiativ i Norges største finansinstitusjon, DNB. Programmet, Architect Greenhouse, var en kombinasjon av fulltids jobb på ulike prosjekter hvor jeg fikk utfordret meg på en rekke teknologier, samt et tungt fokus på videre utdanning med mål om å akselerere kompetansen innen IT arkitektur. Nå ser jeg frem til nye utfordringer som selvstendig konsulent gjennom Oeto.

Jeg er på mitt beste når jeg kan kombinere min dype teknologiske interesse med min lidenskap for innovasjon og produktutvikling. Jeg klarer ofte ikke å motstå å involvere meg i de fleste deler av prosessene – fra UI/UX til sky/cloudarkitektur til businessrelaterte aspekter.

Jeg har erfaring med

Utvikling- og forretningsprosesser

Agile/Smidig Utvikling

UX/UI Design

Produktplanlegging

DevOps & CI/CD

Lean Innovation

Programmeringsspråk

Swift

Kotlin

C

Scala

Python

Typescript

Node.js

Java

Teknologier

iOS

Microsoft Azure

Android

Firebase

Google Cloud Platform

Amazon Web Services